Нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ

PDF
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ зображення 2
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ зображення 3
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ зображення 4
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ зображення 5
нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ зображення 6
Зацікавилися оголошенням?
1/6
PDF
6 267 €
≈ 266 700 грн
Зв'язатися з продавцем
Марка:  Термо-Паб
Модель:  КЕГ- МКУ
Тип:  мийка кег
Власна вага:  55 кг
Місце розташування:  Україна Киев
Дата розміщення:  понад 1 місяць
Machineryline ID:  BM30529
Стан
Стан:  новий

Додаткова інформація — Нова мийка кег Термо-Паб КЕГ- МКУ

Українська
Кег є найбільш поширеною тарою для зберігання пива при його розливі на барі. Отже і компанія Термо-Паб, для збереження смакових якостей напою, кеги необхідно промивати за допомогою спеціальних розчинів. Для цієї мети на переважній більшості пивоварень використовують установку для мийки кег. При всій своїй конструктивній і експлуатаційної простоті дана установка дозволяє якісно проводити мийку внутрішньої поверхні кег і повністю видаляти всі залишки розчинів.Керівництво по мийціЄмність виготовлена ​​згідно з приписами харчової промисловості, тому при відповідній чищенні можуть бути забезпечені гігієнічні та санітарні вимоги.Якщо після спустошення кеги пройшло більше 24 годин, то перед початком наповнення необхідно промити. Миття кеги необхідно виконувати в технологічному порядку. Мийка зовнішніх поверхонь обладнання виконується вручну за допомогою механічних засобів, або за допомогою спеціальних хімікатів.Тривалість мийки залежить від ступеня забруднення кеги і від виду забруднення.При нормальному технологічному забрудненні приписи з миття наступні:перший етап: необхідно сполоснути водою ємність, тим самим віддаляються плаваючі забруднення і запобігає раннє забруднення миючих засобів;після ополіскування водою ємності слід миття гарячим розчином миючого засобу (при 80 ° С 1-2% NaOH);далі йде ополіскування водою, до повного видалення лугу;потім необхідно виконати мийку з кислотним розчином (0,5-1% C2H4O3);завершується мийка повторним обполіскуванням водою або до повного видалення миючих і дезінфікуючих засобів з поверхні апарату (візуальний огляд).У разі сильного забруднення мийка триває до блиску поверхні! Ті частини, які при митті закриті від прямого струменя миючих засобів або води, необхідно промити вручну.В процесі миття ємності необхідно дотримуватися приписів з техніки безпеки!Увага: при митті ЗАБОРОНЕНО використання миючих засобів, що містять активний хлор !!!


Код товару: KEG-MKU
Матеріал: сталь нержавіюча харчова AISI 304;
Габаритні розміри: L-1860 мм, l-620 мм, h-1530 мм;
Бак лугу - потужність Тена: 4,5 кВт;
Бак кислоти - потужність Тена: 1,5 кВт;
Тип підключення 380 вольт 50 Гц;
Вага 55 кг;
Об'ем бака лугу 100 літрів;
Об'ем бака кислоти 100 літрів;
Пульт управління;
Насос Speroni - Італія;
Набор фільтрів стерильного повітря - Італія;
Робочий стіл;
Рама столу;
Кран подачі кислоти;
Кран подачі лугу;
Кран зливу лугу;
Кран зливу кислоти;
Кран 3-х позиційний для зливу в каналізацію;
Кран 3-х позиційний для повернення в баки;
Кран подачі повітря;
Кран подачі проточної води;
Кран подачі пари;
Патрубок підключення каналізації
Fässer sind das am häufigsten verwendete Behältnis für die Lagerung von Bier, wenn es in der Bar abgefüllt wird. Folglich müssen die Fässer mit speziellen Lösungen gewaschen werden, um den Geschmack des Getränks zu erhalten, so die Unternehmen Termo-Pab. Die überwiegende Mehrheit der Brauereien verwendet zu diesem Zweck eine Keg-Waschanlage. Der Keg-Reiniger ist einfach in Bedienung und Aufbau, reinigt aber das Innere des Kegs gründlich und entfernt alle Lösungsreste.WaschanleitungDie Tanks werden nach den Vorschriften der Lebensmittelindustrie hergestellt, so dass eine ordnungsgemäße Reinigung eine einwandfreie Hygiene und Sanitation gewährleistet.Wenn nach dem Entleeren des Fasses mehr als 24 Stunden vergangen sind, muss das Fass gespült werden, bevor es befüllt werden kann. Das Reinigen der Fässer muss in der technologischen Reihenfolge erfolgen. Waschen Sie die Außenflächen des Geräts manuell mit mechanischen Mitteln oder mit speziellen Chemikalien.Die Dauer der Reinigung hängt vom Verschmutzungsgrad des Fasses und von der Art der Verschmutzung ab.Bei normaler technologischer Verschmutzung sind die Waschvorschriften wie folgt:    Zunächst wird der Tank mit Wasser ausgespült, um aufschwimmenden Schmutz zu entfernen und eine frühzeitige Verunreinigung der Reinigungsmittel zu verhindern;    Nach dem Ausspülen des Behälters mit Wasser, waschen Sie ihn mit einer heißen Lösung eines alkalischen Reinigungsmittels (bei 80°C 1-2% NaOH);    und anschließend mit Wasser nachspülen, bis die Lauge vollständig entfernt ist;    dann wird eine Säurewäsche (0,5-1% C2H4O3) durchgeführt;    der Waschvorgang durch erneutes Abspülen mit Wasser abgeschlossen wird oder bis alle Reinigungs- und Desinfektionsmittel von der Oberfläche des Geräts entfernt sind (Sichtprüfung).Bei starker Verschmutzung weiter waschen, bis die Oberfläche glänzt! Die Teile, die beim Waschen durch den direkten Strahl von Reinigungsmitteln oder Wasser blockiert werden, müssen von Hand gewaschen werden.Beachten Sie beim Waschen des Tanks die Sicherheitsvorschriften!Achtung: Verwenden Sie bei der Reinigung KEINE aktivchlorhaltigen Reinigungsmittel!!!


Artikelnr. KEG-MKU
Material: AISI 304 lebensmittelechter Stahl;
Abmessungen: L-1860 mm, l-620 mm, h-1530 mm;
Alkalientank - Leistung des Heizelements: 4,5 kW;
Säuretank - Leistung des Heizelements: 1,5 kW;
Anschlussart 380 V 50 Hz;
Gewicht 55 kg;
Fassungsvermögen des Laugenbehälters 100 Liter;
Das Fassungsvermögen des Säuretanks beträgt 100 Liter;
Bedienfeld;
Pumpe Speroni - Italien;
Satz steriler Luftfilter - Italien;
Ein Arbeitstisch;
Tabellenrahmen;
Saures Ventil ;
Laugenhahn ;
Ablassventil für Lauge;
Säureablasshahn ;
Dreistellungshahn zum Ablassen in die Kanalisation;
Ventil für den 3-Positionen-Rücklauf zu den Tanks;
Luftzufuhrhahn;
Wasserversorgungshahn;
Dampfzufuhrhahn;
Abwasseranschluss
A keg is the most common container for storing beer when dispensed at a bar. Therefore, the Termo-Pab company, in order to preserve the taste of the drink, the kegs must be washed with the help of special solutions. For this purpose, the vast majority of breweries use a keg washer. With all its constructive and operational simplicity, this unit allows high-quality washing of the inner surface of kegs and completely removing all residues of solutions.Washing guideThe container is manufactured in accordance with the regulations of the food industry, therefore hygiene and sanitary requirements can be ensured with proper cleaning.If more than 24 hours have elapsed since emptying the keg, it must be rinsed before filling. Keg washing must be carried out in a technological order. Washing of external surfaces of equipment is carried out manually using mechanical means, or using special chemicals.The duration of washing depends on the degree of soiling of the keg and on the type of soiling.In the case of normal technological contamination, the washing instructions are as follows:the first stage: it is necessary to rinse the container with water, thereby removing floating dirt and preventing early contamination of detergents - at least 5 minutes;after rinsing the container with water, washing with a hot solution of an alkaline detergent (at 80 ° C 1-2% NaOH for 20 minutes);followed by rinsing with water until complete removal of alkali - ≈ 5 minutes;then you need to wash with an acid solution (0.5-1% C2H4O3 for 10 minutes);washing is completed by repeated rinsing with water for at least 5 minutes or until the detergents and disinfectants are completely removed from the surface of the device (visual inspection).In case of heavy contamination, the wash continues until the surface shines! Parts that are hidden from a direct stream of detergents or water during washing must be washed by hand.When cleaning the container, you must adhere to the safety regulations!Attention: when washing it is FORBIDDEN to use detergents containing active chlorine !!!


Product Code: KEG-MKU
Material: food grade stainless steel AISI 304;
Overall dimensions: L-1860 mm, l-620 mm, h-1530 mm;
Alkali tank - heating element power consumption: 4.5 kW;
Acid tank - heating element power consumption: 1.5 kW;
Connection type 380 volts 50 Hz;
Weight 55 kg;
The volume of the alkali tank is 100 liters;
The volume of the acid tank is 100 liters;
Control panel;
Pump Speroni - Italy;
A set of sterile air filters - Italy;
Work table;
Table frame;
Acid supply valve;
Alkali supply valve;
Alkali drain valve;
Acid drain valve;
3-position valve for draining into the sewer;
3-position valve for return to tanks;
Air supply valve;
Valve water supply;
Steam supply valve;
Sewer connection pipe
Les fûts sont le récipient le plus couramment utilisé pour stocker la bière lors de sa mise en bouteille au bar. Par conséquent, et la société TERMO-PАB, les fûts doivent être lavés avec des solutions spéciales afin de préserver le goût de la boisson. La grande majorité des brasseries utilisent une laveuse de fûts à cette fin. Le laveur de fûts a un fonctionnement et une structure simples, mais il nettoie en profondeur l'intérieur du fût et élimine toutes les solutions résiduelles.Instructions de lavageLes réservoirs sont fabriqués conformément aux réglementations de l'industrie alimentaire. Par conséquent, un nettoyage adéquat garantira une hygiène et un assainissement appropriés.Si plus de 24 heures se sont écoulées après avoir vidé le tonneau, il faut le rincer avant de pouvoir le remplir. Le lavage des fûts doit être effectué dans l'ordre technologique. Lavez les surfaces extérieures de l'équipement manuellement à l'aide de moyens mécaniques, ou avec des produits chimiques spéciaux.La durée du lavage dépend du degré de contamination du fût et du type de contamination.En cas de contamination normale du processus, les instructions de lavage sont les suivantes :    première étape : la cuve doit être rincée à l'eau, ce qui permet d'éliminer les saletés flottantes et d'éviter une contamination précoce des détergents ;    Le rinçage à l'eau est suivi d'un lavage avec une solution chaude de détergent alcalin (à 80°C, 1-2% NaOH) ;    suivi d'un rinçage à l'eau jusqu'à ce que l'alcali soit complètement éliminé ;    puis un lavage acide (0,5-1% C2H4O3) doit être effectué ;    le lavage est terminé par un nouveau rinçage à l'eau ou jusqu'à ce que tout le détergent et le désinfectant aient été éliminés de la surface de l'appareil (contrôle visuel).En cas de forte salissure, continuez à laver jusqu'à ce que la surface soit brillante ! Les parties qui sont bloquées par le jet direct de détergent ou d'eau pendant le lavage doivent être lavées à la main.Respectez les règles de sécurité lors du lavage de la cuve !Attention : N'utilisez PAS de détergents contenant du chlore actif pendant le nettoyage !!!


Référence : KEG-MKU
Matériau : acier inoxydable AISI 304 ;
Dimensions : L-1860 mm, l-620 mm, h-1530 mm ;
Réservoir alcalin - puissance de l'élément chauffant : 4,5 kW ;
Réservoir d'acide - puissance de l'élément chauffant : 1,5 kW ;
Type de connexion 380 V 50 Hz ;
Poids 55 kg ;
Capacité de la cuve à lessive 100 litres ;
La capacité du réservoir d'acide est de 100 litres ;
Panneau de contrôle ;
Pompe Speroni - Italie ;
Set of sterile air filters - Italie ;
Une table de travail ;
Le cadre de la table ;
Robinet d'alimentation en acide ;
Valve alcaline ;
Vanne de vidange pour la lessive ;
Acide drain cock ;
Robinet à trois positions pour la vidange dans le système d'égouts ;
Valve pour retour aux réservoirs à 3 positions ;
Robinet d'alimentation en air ;
Robinet d'alimentation en eau ;
Tableau d'alimentation en vapeur ;
Sewer connection
Keg to najbardziej rozpowszechnione pojemniki do przechowywania piwa podczas rozlewania go do butelek w barze. W związku z tym, w “Termo-Pab”, keg należy myć specjalnymi roztworami, aby zachować smak napoju. W tym celu zdecydowana większość browarów korzysta z myjki do keg. Przy całej swojej konstruktywnej i operacyjnej prostocie instalacja ta pozwala na jakościowe mycie wewnętrznej powierzchni beczek i całkowite usunięcie wszystkich pozostałości roztworów.Kierownictwo po myciuPojemnik jest produkowany zgodnie z przepisami dotyczącymi przemysłu spożywczego, więc dzięki odpowiedniemu czyszczeniu można zapewnić spełnienie wymagań higienicznych i sanitarnych.Jeśli od opróżnienia beczki minęło więcej niż 24 godziny, przed napełnieniem beczkę należy przepłukać. Mycie beczek należy przeprowadzać w kolejności technologicznej. Zewnętrzne powierzchnie sprzętu należy myć ręcznie przy użyciu środków mechanicznych lub specjalnych środków chemicznych.Czas trwania mycia zależy od stopnia zabrudzenia beczki i rodzaju zabrudzenia.W przypadku normalnego zanieczyszczenia procesu, zalecenia dotyczące mycia są następujące:    pierwszy etap: należy spłukać wodą pojemność, tym samym oddalają się pływające zabrudzenia i zapobiega wczesne zabrudzenie piorących środków;    po spłukaniu zbiornika wodą należy umyć go gorącym roztworem alkalicznego detergentu (w temperaturze 80°C 1-2% NaOH);    dalej idzie opłukiwanie wodą, do pełnego usunięcia łąki;    następnie należy przeprowadzić płukanie w roztworze kwasu (0,5-1% C2H4O3);    kończy się mycie ponownym opłukiwaniem wodą  czy do pełnego usunięcia piorących i dezynfekujących środków z powierzchni aparatu (wizualny przegląd).W przypadku silnych zabrudzeń należy kontynuować mycie aż do uzyskania lśniącej powierzchni! Te części, które są zablokowane przed bezpośrednim strumieniem detergentu lub wody podczas mycia, należy myć ręcznie.Podczas mycia zbiornika należy przestrzegać przepisów bezpieczeństwa!Uwaga: Podczas prania NIE WOLNO używać detergentów zawierających aktywny chlor!!!


Kod produktu: KEG-MKU
Materiał: stal nierdzewna spożywcza AISI 304;
Gabaryty rozmiary: L-1860 mm, l-620 mm, h-1530 mm;
Zbiornik alkaliczny - moc elementu grzejnego: 4,5 kW;
Zbiornik na kwas - moc elementu grzejnego: 1,5 kW;
Typ połączenia 380 V 50 Hz;
Ciężar 55 kg;
Pojemność zbiornika na ług wynosi 100 litrów;
Pojemność zbiornika z kwasem wynosi 100 litrów;
Pilot kierowania;
Pompa Speroni - Włochy;
Zestaw filtrów sterylnego powietrza - Włochy;
Biurko;
Rama stołu;
Kran przedstawienia kwasu ;
Kran przedstawienia łąki ;
Kran zlewania łąki;
Kran zlewania kwasu;
3-pozycyjny kurek do odprowadzania wody do kanalizacji;
3-pozycyjny zawór odcinający do powrotu do zbiorników;
Kran przedstawienia powietrza;
Kran przedstawienia bieżącej wody;
Kran przedstawienia pary;
Rura przyłączeniowa do kanalizacji
Кег является наиболее распространенной тарой для хранения пива при его розливе на баре. Следовательно и компания Термо-Паб, для сохранения вкусовых качеств напитка, кеги необходимо промывать с помощью специальных растворов. Для этой цели на подавляющем большинстве пивоварен используют установку для мойки кег. При всей своей конструктивной и эксплуатационной простоте данная установка позволяет качественно производить мойку внутренней поверхности кег и полностью удалять все остатки растворов. Руководство по мойке Емкость изготовлена согласно предписаниям пищевой промышленности, поэтому при соответствующей чистке могут быть обеспечены гигиенические и санитарные требования. Если после опустошения кеги прошло более 24 часов, то перед началом наполнения необходимо промыть. Мойку кеги необходимо выполнять в технологическом порядке. Мойка внешних поверхностей оборудования выполняется вручную с помощью механических средств, или с помощью специальных химикатов. Продолжительность мойки зависит от степени загрязнения кеги и от вида загрязнения. При нормальном технологическом загрязнении предписания по мойке следующие: первый этап: необходимо сполоснуть водой емкость, тем самым удаляются плавающие загрязнения и предотвращается раннее загрязнение моющих средств; после ополаскивания водой емкости следует мойка горячим раствором щелочного моющего средства (при 80°С 1-2% NaOH); далее следует ополаскивание водой, до полного удаления щелочи; потом необходимо выполнить мойку с кислотным раствором (0,5-1% C2H4O3); завершается мойка повторным ополаскиванием водой  или до полного удаления моющих и дезинфицирующих средств с поверхности аппарата (визуальный осмотр). В случае сильного загрязнения мойка продолжается до блеска поверхности! Те части, которые при мойке закрыты от прямой струи моющих средств или воды, необходимо промыть вручную. В процессе мойки емкости необходимо придерживаться предписаний по технике безопасности! Внимание: при мойке ЗАПРЕЩЕНО использование моющих средств, содержащих активный хлор!!!


Модель: KEG-MKU
Материал: сталь нержавеющая пищевая AISI 304;
Габаритные размеры: L-1860 мм, l-620 мм, h-1530 мм;
Бак щелочи - мощность ТЭНа: 4,5 кВт;
Бак кислоты - мощность ТЭНа: 1,5 кВт;
Тип подключения 380 вольт 50 Гц;
Вес 55 кг;
Объем бака щелочи 100 литров;
Объем бака кислоты 100 литров;
Пульт управления;
Насос Speroni - Италия;
Набор фильтров стерильного воздуха - Италия;
Рабочий стол;
Рама стола;
Кран подачи кислоты ;
Кран подачи щелочи ;
Кран слива щелочи;
Кран слива кислоты;
Кран 3-х позиционный для слива в канализацию;
Кран 3-х позиционный для возврата в баки;
Кран подачи воздуха;
Кран подачи проточной воды;
Кран подачи пара;
Патрубок подключение канализации
Важливо
Це пропозиція для ознайомлення. За детальною інформацією звертайтеся до продавця.
Поради щодо купівлі
Поради з безпеки
Продаєте техніку?
Робіть це разом з нами!

Схожі оголошення