Оголошення Новий пивзавод Термо-Паб 1000 продане і не бере участі в пошуку!
Схожі оголошення
пивзавод Spadoni Spadoni 1 000 000 € Пивзавод 2022 Німеччина, Menslage
пивзавод PPS 10 hl PPS 10 hl 632 580 € Пивзавод 2023 Німеччина, Menslage
новий пивзавод Термо-Паб 1000
Продано
новий пивзавод Термо-Паб 1000
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 2
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 3
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 4
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 5
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 6
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 7
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 8
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 9
новий пивзавод Термо-Паб 1000 зображення 10
1/10
Марка:  Термо-Паб
Модель:  1000
Тип:  пивзавод
Місце розташування:  Україна Киев
Дата розміщення:  понад 1 місяць
Machineryline ID:  UG30529
Опис
Об'єм:  1000 л
Стан
Стан:  новий

Додаткова інформація — Новий пивзавод Термо-Паб 1000

Українська
Пропонуємо Вам класичний варіант виконання варочного відділення. Зовні він виглядає, як двопосудний варильний порядок, але насправді цей варіант складається з трьох роздільних ємностей. Варильний порядок пивоварні 1000 літрів складається із заторно-сусловаркового апарату, фільтраційного апарату та вірпулу з'єднаних між собою системою трубопроводів. В апаратах невеликого об'єму фільтраційний апарат і вірпул поєднують (розміщують один над одним), що дозволяє економити площу, яку займає обладнання.На пивоварні 1000 літрів заторно-сусловарковий апарат призначений для затирання зернопродуктів, а також для варіння сусла з хмелем. Для забезпечення нагрівання вмісту апарату, а також для підтримки необхідної температури, апарат забезпечений відповідно паровою сорочкою нагрівання і термоізоляцією. Для перемішування вмісту в апараті розміщена мішалка, що рухається завдяки двигуну. Для засипання зернопродуктів, хмелю та інших інгредієнтів, а також для здійснення миття апарат забезпечений ревізійним люком та миючою ротаційною головкою.Фільтраційний апарат у свою чергу призначений для відокремлення рідкої частини затора (сусла) від твердих нерозчинених частинок зерна (дробина). Конструкцією апарату передбачені спеціальні фільтраційні елементи (сита), що дозволяє розділити на рідку і тверду фази водно-зернової суміші (затора). Для забезпечення рівномірного розподілу вмісту в апараті а також для розпушування зернового шару, що фільтрує, апарат забезпечений розпушувачем, що приводиться в рух двигуном. Крім ревізійного люка, апарат має також і люк для вивантаження дробини. Для відокремлення нерозчинних у суслі частинок (білок, хмелеві частинки) від самого сусла призначений вірпул, в якому завдяки гідродинамічним силам відбувається осадження суспензій та їх агрегація. Для здійснення миття апарат пивоварні 1000 літрів забезпечений ревізійним люком і миючою ротаційною головкою.Для компаній, які готові створювати крафтовий пивний напій у великих обсягах, варто придбати броварню на 1000 літрів. Завдяки великим обсягам можна створювати пиво не лише для пабу, а й магазинів з продажу смачного та ароматного алкогольного напою, створенного шляхом варіння солодового сусла, а також за методикою затирання різних сортів пива.Пивоварня на 1000 літрів ціну має гідну, тому що в ній є все потрібне обладнання. Все обладнання виконане з харчової нержавіючої сталі, якісно відполіроване (заводське полірування).Завдяки правильно підібраному обладнанню, а також дотримуванню різних рецептів можна створювати смачне та ароматне пиво на пивоварні 1000 літрів.Де купити якісне та сучасне обладнання зі швидкою доставкою?Компанія "Термо-Паб" пропонує купити якісне обладнання для створення потужної пивоварні, а також професійну підтримку досвідчених фахівців, які готові прийти на допомогу як з вибором пивоварного обладнання та проектуванням, так і з монтуванням та навчанням персоналу.Ціна міні-броварні 1000 літрів запропонована за багатофункціональне та якісне обладнання, завдяки якому можна створювати різноманітні сорти пива у великому обсязі.Звертаючись до “Термо-Пабу”, можна розраховувати на:індивідуальний підхід;доступні ціни;можливість розстрочення;сервісну підтримку та обслуговування;доставку;швидкий монтаж обладнання.Завдяки компанії “Термо-Паб” можна створити власний завод з виробництва пива, пройти навчання з експлуатації обладнання та бути успішним підприємцем та пивоваром, постачаючи хмільний напій у великих обсягах.






Код товару: ТP - 1000
Заторно-сусловарочний апарат 1000 літрів.
Фільтраційний апарат / Вірпул 1000 літрів.
Обв'язка варочного порядку, майданчик.
Пульт керування 2 шт.
Теплообмінник 2 шт.
Парогенератор до 115 кг / год пара.
Циліндро-конічний танк 2000 літрів 1 шт.
Холодильна станція 18.1 кВт холодопродуктивність.
Насоси холоду 2 шт, насос варильний 1 шт
СІП мийка 1 шт
Дробарка для зернопродуктів до 350 кг / год
Um
schmackhaftes, duftendes und einzigartiges, spritziges Bier zu produzieren,
genügt es, eine erschwingliche 1000 Liter Minibrauerei zu kaufen, die es Ihnen
ermöglicht, Ihr eigenes Unternehmen zu gründen oder Ihr bestehendes Geschäft zu
erweitern und ein neues, breiteres Umsatzniveau zu erreichen. Die Brauerei
kann mit der Infusionsmethode ein hochwertiges Malzgetränk herstellen und
gleichzeitig jede Art von Bier einmaischen.Konstruktions
MerkmaleMit dem Kauf einer Mikrobrauerei Anlage erhalten Sie
alle Geräte, die Sie zum Brauen eines Hopfengetränks benötigen. Mit dem
Heizmantel beispielsweise müssen Sie kein Geld für spezielle, teurere Geräte
ausgeben und können gleichzeitig eine stabile Temperatur halten.  Die Temperatur wird im gesamten Inneren des Tanks
aufrechterhalten, was die Gärung von Maische und Würze ermöglicht. Ein großer Vorteil sind in diesem Fall die im Mantel
eingebauten Heizelemente, denn es gibt keinen Kontakt mit dem Getränk, es
brennt nicht und die Würze verändert ihren Geschmack nicht.Eine 1000 Liter Minibrauerei besteht aus:        
Maische
und Braukessel;        
Likörfaß
und separater Whirlpool        
Rohrleitungen
zu den Fässern;        
Filterbottiche;        
Pumpe für die Übertragung des
Inhalts;        
Bedienfeld;        
Kühlstation;        
CIP-Waschanlage.Das 1000 Liter Brauerei besteht aus einer Maische und
einem Maischebottich, die aus rostfreiem Stahl gefertigt sind, einem
zuverlässigen, hochwertigen und leicht zu wartenden Material. Außerdem verfügt
er über ein Rührwerk, das durch einen Motor aktiviert wird und den Inhalt aktiv
durchmischt. Die Temperatureinstellungen können über eine Fernbedienung
vorgenommen werden. Der Gülletankwagen hat auch einen speziellen Kopf, der mit
der CIP-Waschanlage verbunden ist, die eine hochwertige Reinigung des Tanks von
innen und einen hygienischen und bakterienfreien Betrieb ermöglicht.Der Bottich kann zum Kochen von Wasser, zum
Einmaischen des Hopfens mit der Infusionsmethode und zum Einmaischen der
Maische mit optionalen Geräten verwendet werden.Die 1000 Liter Brauerei verfügt auch über einen
Filtrationsbehälter aus hochwertigem Edelstahl. Für die Filtration in der Wanne
ist ein zweiter Boden aus Filterplatten vorgesehen. Bei Bedarf können die
Pellets zusätzlich aus dem Bewässerungskreislauf gespült, sowie durch den Motor
aufgelockert werden. Die Filterwanne kann auch mit einer CIP-Waschanlage
gewaschen werden.Wo kann man hochwertige Ausrüstung kaufen?Um eine 1000 Liter Brauerei zu eröffnen, reicht es aus,
sich an ein erfahrenes und professionelles Unternehmen "Termo-Pab" zu
wenden, das moderne und professionelle Anlagen liefert, die den Normen und
Standards entsprechen.Das Unternehmen hat zahlreiche Brauereiprojekte
entworfen und realisiert, von kleinen Brauereien bis hin zu großen
Hopfenproduktionsanlagen.Sie können eine Brauerei von 1000 Litern in nur ein
paar Klicks kaufen, wählen Sie die Kapazität und Ausstattung der Brauerei und
bestellen Sie die schnelle Lieferung der Unternehmen "Termo-Pab" in
jede Ecke der Ukraine.Es lohnt sich, darauf zu achten, dass das Unternehmen
die Möglichkeit bietet, die Geräte auf Raten zu kaufen, und auch jederzeit
Serviceunterstützung bietet.Wenn Sie also ein Brauereiprojekt erstellen, einen
Raum für die Ausrüstung finden und eine Brauerei gemäß den Vorschriften und
Anforderungen einrichten möchten, sollten Sie sich an ein erfahrenes Unternehmen
"Termo-Pab" wenden, das hochwertige Ausrüstung zu einem
erschwinglichen Preis sowie erfahrene Fachleute anbietet, die Ihnen dabei
helfen, Ihr eigenes erfolgreiches Unternehmen zu gründen und die Ausrüstung
fachgerecht anzuschließen und zu konfigurieren. 















































 


Artikelnr. ТP - 1000
1000 Liter Maische und Filtrationsmaschine.
Brauer / Whirlpool 1000 Liter Brauerei.
Biersieb, Deck.
Bedienfeld. 2 Stk.
Wärmetauscher 2 Stk.
Dampferzeuger mit bis zu 115 kg/h Dampf.
Zylindrischer konischer 2000 Liter Tank 1 Stk.
Kühlaggregat mit 18,1 kW Kühlleistung.
Kältemittelpumpen 2 Stk. , Kochpumpe 1 Stk.
CIP-Scheibe 1 Stk.
Brecher für Getreideprodukte bis zu 350 kg/Stunde5
Brewery 1000 liters of wort per brewThe heart of the 1000 liter brewery is the brewhouse, where the largest number of beer brewing operations take place. The brewery of the brewery of 1000 liters consists of a mash-boil kettle, a Lauter-tun and a whirlpool connected by a system of pipelines. In devices of a small volume, the Lauter-tun and the whirlpool are combined (placed one above the other), which saves the area occupied by the equipment.At the brewery, 1000 liters, the mash-boil kettle is designed for mashing grain products as well as for boiling wort with hops. To provide heating of the contents of the kettle, as well as to maintain the required temperature, the kettle is equipped, respectively, with a steam heating jacket and thermal insulation. For mixing the contents in kettle  there is a stirrer driven by a motor. For filling grain products, hops and other ingredients, as well as for washing, the device is equipped with an inspection hatch and a washing rotary head.At a brewery of 1000 liters, the lauter tun, in turn, is designed to separate the liquid part of the mash (wort) from the solid undissolved particles (grain). The design of the tank provides for special filtration elements (sieves), which allows separating the water-grain mixture (mash) into liquid and solid phases. To ensure uniform distribution of the contents in the tank and also to loosen the grain filtering layer, the tank is equipped with a ripper driven by a motor. In addition to the inspection hatch, the tank is also equipped with a hatch for unloading spent grain.To separate the particles insoluble in the wort (protein, hop particles) from the wort itself, a whirlpool is intended, in which, due to hydrodynamic forces, the suspensions are precipitated and aggregated. For washing, the brewery tank of 1000 liters is equipped with an inspection hatch and a washing rotary head. For the possibility of visual observation of the process as well as for filling grain products and other ingredients, there is a service area for the brewhouse. At the majority of breweries, regardless of productivity, for fermentation and maturation of beer in Termo-Pab company, the tank of the cylindrical-conical type, or in abbreviated form - CCT, has proved to be excellent. In comparison with the classic schemes for producing beer, in a brewery of 1000 liters, fermentation in CCT has a number of advantages, including a reduction in the required area, ease of washing the tank (the possibility of implementing it in CIP-washing systems), the possibility of installing the tank on the street, as well as shortening the beer  production time.Also, a 1000 liter brewery, closed fermentation minimizes the risk of beer contamination and reduces the risk of the harmful effects of oxygen on the beer. To maintain the required temperature, the CCT is equipped with a cooling jacket, and a bunging pressure device is provided to maintain the required pressure in the tank. For washing and adding yeast CCT, a washing rotary head and an inspection hatch are provided, the location of which can be both on the cylindrical part of the CCT and on its top.For carrying out the process of maturation of beer in a brewery of 1000 liters, as well as for its storage, maturation tank is intended. The Termo-Pab company constructively proposes to make a vertical or horizontal maturation tank. Each type of maturation tank has its own advantages for the brewery: for example, in the horizontal version, the beer clarification process is faster, but the placement of the maturation tank requires large areas; in the vertical version, the sedimentation of suspensions is not so intensive, but such a technological solution requires smaller production areas, which in the case of a restaurant-type brewery is often a very acute issue.In the production of beer in a brewery of 1000 liters, the availability of hot water is an objective necessity. Therefore, a hot water tank is intended to obtain it. Depending on the design, Termo-Pab company proposes to supply the heater with a heating element or a steam jacket for heating the water. In addition to the function of a hot water source, this tank also acts as a collector of water heated after passing through a heat exchanger while cooling the wort.In a 1000 liter brewery, Kegs are the most common container for storing beer while dispensing at a bar. Therefore, the Termo-Pab company, in order to preserve the taste of the drink, the kegs must be washed with special solutions. For this purpose, the vast majority of breweries use a keg washing unit. With all its structural and operational simplicity, this unit allows high-quality cleaning of the inner surface of kegs and completely remove all residues of solutions.






Product Code: ТP - 1000
Mash-boil kettle 1000 liters.
Lauter tun / Whirlpool 1000 liters.
Brewhouse piping, platform.
Electrical switchboard. 2 pcs
Heat exchanger 2 pcs.
Steam generator up to 115 kg / hour of steam.
Cylindrically-conical tank 2000 liters 1 pc.
Cooling condenser unit 18.1 kW cooling capacity.
Refrigerant circulation pump 2 pcs. ,wort pump 1 pc.
CIP unit 1 piece
Crusher for grain products up to 350 kg / hour
Pour produire une bière vivante, savoureuse et unique, il suffit d'acheter une mini-brasserie abordable de 500 litres, qui vous permet de lancer votre propre entreprise ou de développer celle qui existe déjà et d'atteindre un nouveau niveau de vente plus large. La brasserie peut produire une boisson maltée de haute qualité par la méthode d'infusion, tout en brassant n'importe quel type de bière.Caractéristiques de conceptionLorsque vous achetez une installation de mini-brasserie, vous pouvez obtenir tout l'équipement dont vous avez besoin pour faire un brassage houblonné. Par exemple, grâce à l'enveloppe chauffante, il n'est pas nécessaire de dépenser de l'argent pour un équipement spécial plus coûteux, et en même temps, l'enveloppe aide à maintenir une température de consigne stable.  La température est maintenue dans tout l'intérieur de la cuve, ce qui permet la fermentation du moût et du maïs.Dans ce cas, le grand avantage de la veste réside dans les éléments chauffants qui y sont intégrés, car il n'y a pas de contact avec la boisson, il n'y a pas de brûlure, et le moût ne peut donc pas modifier son propre goût.Une mini-brasserie de 500 litres se compose de :    l'empâtage et la bouilloire de brassage ;    cuve de cautérisation et tourbillon séparé    la tuyauterie vers les cuves ;    des cuves de filtration ;    pompe pour le transfert du contenu ;    panneau de contrôle ;    station de refroidissement ;    CIP -washer.La salle de brassage de 500 litres se compose d'une cuve de moût et d'une cuve d'empâtage. Elle est fabriquée en acier inoxydable, un matériau fiable, de haute qualité et facile à entretenir. Il est également doté d'un agitateur activé par un moteur et qui mélange activement le contenu. Les réglages de température peuvent être ajustés à l'aide d'une télécommande. La citerne à lisier est également dotée d'une tête spéciale, reliée au CIP-washer, qui permet d'obtenir un lavage de haute qualité de la citerne depuis l'intérieur et de réaliser un fonctionnement hygiénique et sans bactéries.La cuve peut être utilisée pour faire bouillir l'eau, pour broyer le houblon avec la méthode d'infusion, et pour effectuer le moût avec des équipements optionnels.La brasserie de 500 litres dispose également d'une cuve de filtration en acier inoxydable de haute qualité. Pour la filtration dans la cuve, un second fond constitué de plaques filtrantes est prévu. Si nécessaire, les granulés peuvent être lavés en plus du circuit d'irrigation, et être détachés par le moteur. La cuve du filtre peut également être lavée avec un  CIP washer.Où acheter du matériel de qualité ?Pour ouvrir une brasserie de 500 litres, il suffit de contacter une entreprise expérimentée et professionnelle "TERMO-PАB", qui fournit un équipement moderne et professionnel répondant aux normes et standards.L'entreprise a conçu et créé de nombreux projets de brasseries, des brasseries de petite capacité aux énormes installations de production de houblon.Vous pouvez acheter une brasserie de 500 litres en quelques clics, vous devez choisir la capacité et l'équipement de la brasserie et commander la livraison rapide de la société "TERMO-PАB" à n'importe quel coin de l'Ukraine.Il est intéressant de noter que la société offre la possibilité d'acheter l'équipement par tranches et propose également un service d'assistance à tout moment.Par conséquent, si vous avez besoin de créer un projet de brasserie, de trouver un local pour son équipement et d'installer une brasserie conformément aux règles et aux exigences, vous devriez contacter une entreprise expérimentée "TERMO-PАB", qui propose des équipements de haute qualité à un prix abordable, ainsi que des professionnels expérimentés qui vous aideront à démarrer votre propre entreprise avec succès et à connecter et configurer l'équipement de manière compétente.


Référence : ТP - 1000
Machine à empâter et à filtrer de 1000 litres.
Brasseur / Salle de brassage Whirlpool de 1000 litres.
Passoire de brasserie, pont.
Panneau de contrôle. 2 pcs.
Echangeur de chaleur 2 pcs.
Générateur de vapeur jusqu'à 115 kg/h de vapeur.
Cuve cylindrique conique de 2000 litres 1 pcs.
Unité de réfrigération avec une capacité de refroidissement de 18,1 kW.
Pompes frigorifiques 2 pcs. pompe de cuisson 1 pcs.
CIP washer 1 pcs.
Concasseur pour produits céréaliers jusqu'à 350 kg/heure
Aby produkować smaczne, aromatyczne i niepowtarzalne piwo ożywione, wystarczy kupić niedrogi minibrowar o pojemności 1000 litrów, który pozwoli Ci rozpocząć własną działalność lub rozwinąć już istniejącą i osiągnąć nowy, szerszy poziom sprzedaży. Browar może produkować wysokiej jakości napój słodowy metodą infuzji, z jednoczesnym zacieraniem dowolnego rodzaju piwa.Cechy konstrukcyjneKupując instalację do minibrowaru, masz do dyspozycji cały sprzęt potrzebny do przygotowania chmielowego napoju. Dzięki płaszczowi grzewczemu nie trzeba wydawać pieniędzy na specjalny, droższy sprzęt, a ponadto ułatwia on utrzymanie stałej temperatury.  Temperatura jest utrzymywana na całej wewnętrznej powierzchni pojemnika, dzięki czemu zachodzi fermentacja płynu zacieru brzeczki.Dużą zaletą w tym przypadku w koszulce są wbudowane w nią grzałki, ze względu na to, że nie ma kontaktu z napojem, nie pali się, więc brzeczka nie może zmienić własnego smaku.Minibrowar o pojemności 1000 litrów składa się z:    kocioł zacieru brzeczki;    kadź lauter i oddzielny jacuzzi    kadzie rurociągowe;    kadzie filtracyjne;    pompa do pompowania zawartości;    panel sterowania;    stacja chłodnicza;    Zlewy CIP.Browar o pojemności 1000 litrów składa się z kadzi zaciernej, która jest wykonana ze stali nierdzewnej - niezawodnego, wysokiej jakości i łatwego w pielęgnacji materiału. Również w tym pojemniku znajdują się mieszadła, które są uruchamiane dzięki silnikowi i aktywnie mieszają zawartość. Temperaturę można regulować za pomocą pilota. Wóz asenizacyjny jest również wyposażony w specjalną głowicę, którą podłącza się do myjki CIP, dzięki czemu uzyskuje się wysokiej jakości mycie wnętrza zbiornika oraz higieniczne i wolne od bakterii środowisko.Kadź można wykorzystać do zagotowania wody, do zacierania chmielu metodą infuzji oraz do zacierania zacieru za pomocą dodatkowych urządzeń.W browarze o pojemności 1000 litrów znajduje się kadź filtracyjna wykonana również z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Drugie dno składające się z płyt filtracyjnych jest przewidziane, aby umożliwić filtrację w kadzi. W razie potrzeby granulki można dodatkowo wypłukać z obwodu nawadniania i poluzować za pomocą silnika. Kadź filtracyjną można również umyć za pomocą myjki CIP.Gdzie można kupić sprzęt wysokiej jakości?Aby otworzyć 1000-litrowy browar, wystarczy skontaktować się z doświadczoną i profesjonalną firmą Termo-Pab, która zapewnia nowoczesny i profesjonalny sprzęt, zgodny z normami i standardami.Firma ma na swoim koncie wiele zaprojektowanych i wybudowanych projektów browarów, począwszy od browarów o małej mocy, a skończywszy na ogromnych obiektach do produkcji wyśmienitego chmielu.W Termo-Pab możesz kupić 1000-litrowy browar za pomocą kilku kliknięć, wybrać pojemność i wyposażenie browaru oraz zamówić szybką dostawę do dowolnego zakątka Ukrainy.Warto zaznaczyć, że firma oferuje możliwość zakupu sprzętu w systemie ratalnym, a także całodobowe wsparcie serwisowe.Dlatego jeśli potrzebujesz stworzyć projekt dla browaru, znaleźć pomieszczenie na jego wyposażenie i zainstalować browar zgodnie z normami i wymaganiami, to powinieneś skontaktować się z doświadczoną firmą “Termo-Pab”, która oferuje wysokiej jakości sprzęt w przystępnej cenie , a także doświadczonych specjalistów, którzy pomogą ci otworzyć własny, odnoszący sukcesy biznes oraz umiejętnie łączyć i konfigurować sprzęt.


Kod produktu: ТP - 1000
Urządzenie do filtrowania zacieru o pojemności 1000 litrów.
Zaparzacz brzeczki / Whirlpool 1000 litrów.
Oprawa zamówienia parzenia, platforma.
Pilot zdalnego sterowania. 2 szt.
Wymiennik ciepła 2 szt.
Wytwornica pary o wydajności do 115 kg/h pary.
Zbiornik cylindryczno-stożkowy 2000 litrów 1 szt.
Agregat chłodniczy o mocy chłodniczej 18,1 kW.
Pompy chłodnicze 2 szt. , pompa do gotowania 1 szt.
Spryskiwacz CIP 1 szt.
Kruszarka do produktów zbożowych o wydajności do 350 kg/godz.
Предлагаем Вам классический вариант исполнения варочного отделения.. Внешне он выглядит, как двухпосудный варочный порядок, но на самом деле этот вариант состоит из трех раздельных емкостей. Варочный порядок пивоварни 1000 литров состоит из заторно-сусловарочного аппарата, фильтрационного аппарата и вирпула соединенных между собой системой трубопроводов. В аппаратах небольшого объема фильтрационный аппарат и вирпул совмещают (размещают один над одним), что позволяет экономить занимаемую оборудованием площадь.На пивоварне 1000 литров, заторно-сусловарочный аппарат предназначен для затирания зернопродуктов а также для варки сусла с хмелем. Для обеспечения нагрева содержимого аппарата а также для поддержания необходимой температуры аппарат снабжен соответственно паровой рубашкой нагрева и термоизоляцией. Для перемешивания содержимого в аппарате размещена мешалка, приводимая в движение двигателем. Для засыпки зернопродуктов, хмеля и прочих ингредиентов, а также для осуществления мойки аппарат снабжен ревизионным люком и моющей ротационной головкой.Фильтрационный аппарат в свою очередь предназначен для отделения жидкой части затора (сусла)  от твердых нерастворенных частиц зерна (дробина). Конструкцией аппарата предусмотрены специальные фильтрационные элементы (сита), что и позволяет разделить на жидкую и твердую фазы водно-зерновой смеси (затора). Для обеспечения равномерного распределения содержимого в аппарате а также для разрыхления зернового фильтрующего слоя аппарат снабжен рыхлителем, приводимым в движение двигателем. Кроме ревизионного люка, аппарат снабжен также и люком для выгрузки дробины. Для отделения нерастворимых в сусле частиц (белок, хмелевые частицы) от непосредственно самого сусла предназначен вирпул, в котором благодаря гидродинамическим силам происходит осаждение взвесей и их агрегация. Для осуществления мойки аппарат пивоварни 1000 литров снабжен ревизионным люком и моющей ротационной головкой.. Для возможности визуального наблюдения за процессом а также для осуществления засыпки зернопродуктов и прочих ингредиентов предназначена площадка обслуживания варочного порядка.Для компаний, которые готовы создавать крафтовый пивной напиток в больших объемах, стоит приобрести пивоварню на 1000 литров. Благодаря большим объемам можно создавать пиво не только для паба, но и магазинов по продаже вкусного и ароматного алкогольного напитка, созданного путем варки солодового сусла, а также по методике затирания различных сортов пива.Пивоварня на 1000 литров цену имеет достойную, так как в ней есть все необходимое оборудование. Все оборудование выполнено из пищевой нержавеющей стали, качественно отполировано (заводская полировка). Благодаря правильно подобранному оборудованию, а также соблюдению различных рецептов можно создавать вкусное и ароматное пиво на пивоварне 1000 литровГде купить качественное и современное оборудование с быстрой доставкой?Компания “Термо-Паб” предлагает купить качественное оборудование для создания мощной пивоварни, а также профессиональную поддержку опытных специалистов, которые готовы прийти на помощь как с выбором пивоваренного оборудования и проектированием, так и с монтированием и обучением персонала.Цена мини-пивоварни 1000 литров предложена за многофункциональное и качественное оборудование, благодаря которому можно создавать разнообразные сорта пива в большом объеме.Обращаясь в “Термо-Паб”, можно рассчитывать на:индивидуальный подход;доступные цены;возможность рассрочки;сервисную поддержку и обслуживание;доставку;быстрый монтаж оборудования.Благодаря компании “Термо-Паб” можно создать собственный завод по производству пива, пройти обучение по эксплуатации оборудования и быть успешным предпринимателем и пивоваром,  поставляя хмельной напиток в больших объемах.


Модель: ТP - 1000
Заторно-сусловарочный аппарат 1000 литров.
Фильтрационный аппарат / Вирпул 1000 литров.
Обвязка варочного порядка, площадка.
Пульт управления 2 шт.
Теплообменник 2 шт.
Парогенератор до 115 кг/час пара.
Цилиндро-конический танк 2000 литров 1 шт.
Холодильная станция 18.1 кВт холодопроизводительность.
Насосы холода 2 шт, насос варочный 1 шт
СИП мойка 1 шт
Дробилка для зернопродуктов до 350 кг/час